A FÜGGÖNY FELGÖRDÜL

A Bercsényi Napok nyitórendezvényét ebben az évben a Társadalmi szerepvállalás erősítése a közösségek fejlesztésével a Bercsényi Miklós Katolikus Iskolában” című EFOP-1.3.5-16-2016 azonosítószámú projekt keretében rendeztük meg az Ipolyi Arnold Kulturális Központ Színháztermében. Évek óta nagyon sok produkció érkezik a Ki mit tud?-ra, idén is rendkívül színvonalas csoportos, páros, egyéni műsorszámok követték egymást különböző műfajokban. A zsűri elnöke Csík Csaba Krisztián szinkronszínész, szinkronrendező, egykori bercsényis diák volt. Köszönjük, hogy elfogadta meghívásunkat!

Három kategóriában hirdettünk győzteseket. Lássuk az eredményt!

      I. Vers-és próza kategóriában: 

  1. helyezett: Türmer Zsófia (Hunyadi Mátyás Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola, felkészítő tanár: Fábián.Ida)
  2. helyezett: Kapás Kata (Bercsényi Miklós Katolikus Gimnázium és Kollégium, felkészítő tanár: Igriczi Klára)
  3. helyezett: Kemenczei Cintia-Tiszatenyői Szent István Általános Iskola, felkészítő tanár: Szatlóczki Edit)

                      

      II. Tánc-és mozgás kategóriában:

  1. helyezett:Tiszatenyő tánc- és mozgás csoport (Tiszatenyői Szent István Általános Iskola, felkészítő tanár: Szekeres Andrea)
  2. helyezett:Illés Viktória-Cseh Péter (Bercsényi Miklós Katolikus Gimnázium és Kollégium, felkészítő tanár: Szilágyi Erik)
  3. helyezett: Szatmári táncjáték 6. b osztály (Hunyadi Mátyás Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola)

Különdíj: Faragó Dóra: mazsorett szóló (Bercsényi Miklós Katolikus Gimnázium és Kollégium)
Különdíj: Minyák Nikolett-Mozsár Zsigmond néptánc (Bercsényi Miklós Katolikus Gimnázium és Kollégium)

                      

     III. Színpadi jelenet

  1. helyezett: Sófehérke története (Bercsényi Miklós Katolikus Gimnázium és Kollégium 5-6. dráma csoportja)
  2. helyezett:Arany János: A fülemüle,  színpadi játék (Tiszatenyői Szent István Általános Iskola 7. osztályos színjátszó csoport, felkészítő tanár: Szatlóczki Edit)
  3. helyezett: Hófehérke és a hét elgyötört törpe (Bercsényi Miklós Katolikus Gimnázium és Kollégium 11.B osztály, felkészítő tanár: Buczkó Erika)

Köszönjük a felkészítő tanárok munkáját, külön köszönjük a Hunyadi Mátyás Magyar-Angol Két Tanítás Nyelvű Általános Iskola és a Tiszatenyői Szent István Általános Iskola diákjainak és tanárainak a sok fellépőt, a színvonalas szavalatokat, csoportos színpadi jeleneteket, táncokat! További sikereket kívánunk a diákoknak és tanáraiknak!

Szécsiné Tamasi Katalin

intézményegység-vezető

Akadálymentesítés