Farsangi mulatság az alsó tagozaton

Február 6-án, szombaton rendeztük meg hagyományos farsangi mulatságunkat, melynek ebben az évben is a gimnáziumunk tornaterme adott helyet. Nagyon köszönjük a lehetőséget, hiszen kinőttük már a tagintézményünk ebédlőjét.

2_k 1_k

A karnevált a 2.a vidám műsora nyitotta meg. A lányok seprűn „érkeztek” a terembe, és igazi Banyatáncot adtak elő. Ezután a fiúkon volt a sor, ők Minyon songot táncoltak. Nagyon tüneményes volt mind a két kis csapat.

Ezt követte a 2.b osztály fergeteges néptánca, ami a korukhoz képest igen profi módon sikerült. A nézők vissza is tapsolták őket, így ráadást is láthattunk.

Nagy sikert aratott mind a két osztály, jutalmul egy-egy tortát kaptak a gyerkőcök.

3_k7k

Ezt követte a jelmezesek színes kavalkádja: rengeteg ötletes, szép jelmezt vonultattak fel a gyerekek, melyért meg is kapták méltó jutalmukat.

Köszönjük a szülők fáradságos munkáját is, ugyanis a jelmezek elkészítése mellett sok-sok üdítőt hoztak, és nagyon sok süteményt sütöttek, amiből a gyerekek jóízűen lakmároztak.

A résztvevők a szünetben zsákbamacskát és tombolát is vásárolhattak, aminek igen nagy keletje volt. Sok kisgyermek táncra is perdült a teremben. Nagy öröm volt látni, hogy sok kistestvér is eljött, sőt még jelmezbe is öltözött!

4_k 5_k

Farsangi mulatságunkat a tombolahúzás zárta, melyen nagyon sok értékes nyereményt sorsoltunk ki.

Nagyon vidám délelőttöt töltöttünk együtt a gyerekekkel, szülőkkel és a kollégákkal! Jövőre, reméljük, ugyanitt  találkozunk!

Katona Anna

Akadálymentesítés