Őszi Zánkai Erzsébet-tábor

Az iskola diákjai 09.18-től 09.20-ig Erzsébet-táborozáson vettek részt a festői szépségű Káli-medencében fekvő Zánkán, a sikeres tavaszi pályázatot követően. A tábori élet nyüzsgő, kultúrfesztivál hangulatú, izgalmakkal teli volt most is. Az izgalmakról a MÁV az utazás során gondoskodott, mivel ütemesen késtek a vonatok, és kétséges volt, hogy elérjük-e a következőt, vagy mondjunk le álmainkról, a táborozásról.
Az első napi izgalmak a táborban is folytatódtak, a délutáni fantasztikus kutyabemutatóval és az esti Orsovai Reni koncerttel. Másnap „Együtt zsongtunk” csapaépítő játékon, majd az ebédet követően meglátogattuk a strandot, ahol megmártóztunk a hideg vízben (de csak térdig) a ragyogó őszi meleg időben. Csodálatos volt a panoráma, a hullámzó Balaton. Meglepetésünkre még vízisiklókkal, vadkacsákkal és hattyúkkal is találkoztunk a parton.
A kis kirándulást követően végre kiugrálhattuk magunkat a trambulinon. A délutánt harci cselekménnyel, lézerharccal tettük még izgalmasabbá, majd az esti discoval vezettük le a feszültséget. Másnap sajnos már csak a hazautazás okozott izgalmakat.
Mindenki jól érezte magát a táborban. Reméljük, hogy a következő is hasonlóan élménydús és érdekes lesz.
Kisné Gál Piroska, Márton János és Pajti Péterné

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*