XI. Kolimpia

Kiskunfélegyháza, 2019. május 17-19.

Ha május, akkor Kolimpia. Egy évtizede vesz részt kollégiumunk az AJKSZP-AJKP intézmények sportversenyén. Idén rekord létszámú csapattal indultunk, 21 tanuló képviselte intézményünket. Sokan ötödik alkalommal, ami sajnos azt is jelenti, hogy utoljára tartottak velünk.

Az első nap azonnal nagy sikereket hozott. Első helyezést ért el mind a fiú, mind a lány streetball csapatunk: Oláh Szilvia, Kalita Alexandra Anna, Jámbor Heidi Kamilla, Minyák Nikolett, Dézsi Márkó, Arnóczki Gergő György, Mozsár Zsigmond, Mága Géza. Mindkét csapat nagy magabiztossággal, minden ellenfelét simán legyőzve végzett az élen. Szilvi és Márkó a legtöbb pontot szerző játékos díját is elhozta.

 

Este egy meglepetés érem is született, Szabó Mónika 9/AJKP-s tanuló, asztaliteniszben harmadik helyezést ért el.

A szombat délelőtt, a verseny csúcspontja, a futsal. A fiúk, a címvédőt kiejtve bejutottak a vasárnapi középdöntőbe, a lányok, bár vereséget nem szenvedtek, nem jutottak a döntőbe, összesítésében a negyedik helyen végeztek.

Délután az ÚFRATLON versenyek voltak. Ez úszás – futás – rollerezés hármast takar, három fiú és egy lány részvételével. Ebben kollégiumunk a harmadik helyezést érte el.

Vasárnap reggel egy sorverseny következett, tizenegy versenyszámmal, kilenc csapat részvételével. Ebben a versenyszámban a  második helyet szereztük meg.

Délben kezdődött a futsal mérkőzésünk, ahol nagy csatában, hétméteresekkel ugyan, de kikaptunk, így a hatodik helyen végeztünk.

Az összesített pontversenyben, 17 kollégium közül, a harmadik helyen végeztünk.

A résztvevők: Oláh Szilvia, Kalita Alexandra Anna, Jámbor Heidi Kamilla, Minyák Nikolett, Kasza Csilla, Kállai Letícia, Szabó Mónika, Zsadon Ramóna, Dézsi Márkó, Arnóczki Gergő György, Kasza Richárd, Cseh Bence, Mága József Márk, Mága Géza, Szabó Ádám, Kecskeméti Róbert, Mozsár Zsigmond, Váczi Bence, Mányi Jenő, Kengyel Alexander, Tóth Róbert

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*