Futball éjszakája

„Az éjjel soha nem érhet véget….”

Egy varázslatos éjszaka margójára.

Iskolánkban második alkalommal rendeztük meg a Futball Éjszakáját.

Ezen az estén számos városban nyíltak meg a stadionok, labdarúgó központok a focirajongók előtt. Az országban –  a szervezők szerint –  egyedülálló kezdeményezés a miénk, hiszen tudomásuk szerint általános iskolák még nem csatlakoztak a rendezvényhez. Promóciós ajándékot is kaptunk. Borsi Dávid, a Futball Éjszakája főszervezője 250 db karszalagot küldött nekünk, aminek nagyon örültek a gyerekek, és mi, felnőttek is. El is fogyott mind, sőt még kevés is lett.

Nagy volt az érdeklődés, hiszen  nemcsak az iskolánkból jöttek a focirajongók, hanem az egész városból.

Ebben az évben is volt „híres” vendégünk: Bukta Csaba, aki a TFC-ben kezdte a pályafutását, és sok  gyerek példaképe. Szívesen fogadta meghívásunkat, és eljött hozzánk, diákjaink nagy örömére. Miért is „híres”? A TFC-ből Debrecenbe került, majd 15 éves korában bekerült a korosztályos Magyar Válogatottba, aminek a mai napig aktív tagja. 2018-ban, 16 évesen, megvásárolta a Salzburg, és mára beküzdötte magát a Red Bull Salzburg második csapatába, az FC Lieferingbe. Nagy élmény volt a jelenléte, sokan örülhettek autogramnak, dedikált labdának.

Rendezvényünket zenés bemelegítéssel kezdtük, majd teqball bemutató következett. Ezután több helyen folytak a programok. Volt ügyességi kisjáték, lábtenisz, teqball, és a villanyfényes pályánkon kispályás foci minden mennyiségben, ahol szinte minden korosztály képviseltette magát.

A TFC „anyukái” a Pánthy Varázslötty tanári csapatával mérték össze erejüket. A meccs 1:1-es döntetlennel végződött, és nagyon jó volt a hangulat.

A gyerekek rengeteget fociztak ezen az estén, hiszen ez volt a cél. A fáradt focistákat finom zsíros kenyér és tea várta a sátrakban.

Igazi partyhangulat alakult ki. Mindenki nagyon jól érezte magát, és „az éjjel” tényleg soha nem akart véget érni.

Köszönjük a támogatás mindenkinek, aki hozzájárult az est sikeréhez!

Jövőre, Veletek, ugyanitt!

Katona Anna szervező

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*