Bemutatkozik a 8 évfolyamos tehetséggondozó osztály leendő osztályfőnöke

A nevem Nagy Noémi.

1979.03.21.-én születtem Kunhegyesen.

A helyi általános iskola után Szegedre jártam egy sport tagozatos gimnáziumba (Széchenyi István), hogy onnan egyenes utam legyen a főiskolára, hogy tanár lehessek. A fősuli után az egyetemet is elvégeztem, hogy ne kelljen 14 évesen megválnom a tanítványaimtól, hanem egészen a felnőtté válásukig követhessem a fejlődésüket.

Az első években Szeged mellett Üllésen (Fontos Sándor Ált. Isk.) kezdtem a pályafutásomat napközis nevelőként majd testnevelőként. Szerettem! 2008-ban ajánlatot kaptam Veszprémből (Báthory István Ált. Isk.) egy sport tagozatos általános iskolából az akkori MKB Veszprém egyesülettel karöltve, hogy ott folytassam a gyermekek sportra nevelését. A sport tagozatos osztályok mellett az MKB Veszprém utánpótlásában dolgoztam Mocsai Lajos vezetésével. Eredményekben gazdag sikeres éveket tudhatok magam mögött! Rengeteg barátot és tapasztalatot szereztem! Nagyon büszke vagyok, mert Szita Zoltán után, aki a magyar válogatott oszlopos tagja megkaptam a Jenővári István díjat! Valamint a tanítványaim közül a mai napig többen szerepelnek az NBI-ben. 3 evet dolgoztam Veszprémben majd férjhez mentem és családilag Németországba költöztünk.

Született két gyönyörű gyermekem majd visszatértem a tanításhoz. Németországban volt szerencsém felnőttekkel dolgozni és átélni egy bajnokság megnyerésének minden örömét és bánatát. 2018-ban hazaköltöztem Magyarországra. Mivel a gyermekeim kicsik még közel maradtunk a nagyszülőkhöz! A kapu a Bercsényiben nyitott volt hisz mindenki tudja rólam, hogy szeretem a gyerekeket és élek halok a kézilabdáért!

Ebben az iskolában egymásra talált a testem a lelkemmel! Mi az ami fontos számomra az iskolában? A gyerekekhez alkalmazkodó nevelés! Hiszek benne, hogy minden gyermek jó valamiben, csak ki kell csalogatni belőlük. Természetesen az én erősségem a sport így én ezen a területen keresem a gyerekekben a rejtett tartalékokat, de az biztos, hogy „Ép testben ép lélek!”

Csak a lelkileg kiegyensúlyozott gyerekkel tudunk magas szintű munkát végeztetni így nagyon fontosnak tartom a erre való odafigyelést. Természetesen az egészséges egyensúly megtalálását és ennek az életbe való átültetését tartom az egyik legfontosabb feladatomnak!

Várok minden gyermeket az iskolánk sport osztályaiba, akik úgy érzik, hogy a sport területén több van bennük, mint amennyit eddig a szülei elő tudtak hozni belőle.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*