Kihívás éjszakája a Pánthyban

2021.szeptember 3-án került megrendezésre iskolánkban a Kihívás éjszakája.
Gyermekek, szülők is szép számmal ellátogattak és válogathattak a különböző programok közül. Körmös Enikő néptánc oktató nyitotta az estét a Jerusalema tánccal, melyet vidám hangulatban tanultak meg és táncoltak végig diákok és felnőttek egyaránt. Ezt követően megnyitottuk az Alföld Challenge pályát, amin az este folyamán többször is végigment a gyerekek apraja-nagyja.
A futball pályán a Dalma Dance Club S.e fantasztikus mazsorett bemutatóját láthattuk, azt követően pedig 11-es rúgó verseny vette kezdetét, melyet Ramos Milán 8.a osztályos tanuló nyert meg. Ezúton is gratulálunk!
Ezután a Turul Teqball Team S.e. bemutatója következett, melyet később a gyerekek is örömmel kipróbálhattak.
Az este további részében futball meccsek zajlottak, közben Gelei Csaba szenzációs lufikat hajtogatott, diákjaink nagy örömére.
A sok mozgás után zsíros kenyérrel, savanyúsággal, teával és limonádéval zártuk a rendezvényt.
Ezúton szeretnénk köszönetet mondani Körmös Enikő néptánc oktatónak, Szekeres Andrea tánctanárnak, Papp Adriennek és Révi Attilának, akik az Alföld Challenge pályát lebonyolították, Mátyás Istvánnak, aki a teqball rejtelmeibe vezetett minket, Kinyik Zoltánnak és Pintér Zoltánnak, akik lebonyolították a mérkőzéseket, Gelei Csabának, aki egész este lufi hajtogatással örvendeztette meg a gyerekeket, a Tűzoltóságnak, akik a fényeket biztosították, és nem utolsó sorban minden kollégának, dolgozónak a szervezésért!
Sajtós Judit
alsós munkaközösség-vezető

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*