Kedves Szülők!

Iskolánk 500000 Ft támogatást nyert az EMMI NTP-TFJ-21 pályázatán, ebből a pénzből színesíteni, gazdagítani fogjuk az iskolában zajló tehetséggondozó munkát.
Célunk a tantárgyi keretekből kilépve rövid távon a logikai készségek és képességek fejlesztése, a kommunikáció fejlesztése és a stresszoldás a sikerélmények segítségével.
 Középtávon célunk a közösségi élmények mellett, a siker és a kudarc közös feldolgozása, a  reális önismeret és önértékelés kialakítása. Szeretnénk a tanulók társas viszonyait segíteni, növelni szókincsüket, fejleszteni fantáziájukat. A stratégiai játékok tartós figyelmet és összetettebb gondolkodást igénylenek, ezek a tantárgyi eredményeket is javíthatják.
 A társaktól érkező pozitív visszajelzések erősítik a személyiséget. A stresszes helyzetekkel való megküzdés módjait szeretnénk kialakítani, vagy éppen az együttműködés örömét megmutatni.  Az önmenedzselés helyes formáit kínáljuk. A tanulók megtanulják képviselni saját véleményüket, érdekeiket és megtanulnak kompromisszumot kötni, alkalmazkodni.
Ebben a korban különösen fontos, hogy a szabadidejük eltöltésére megfelelő alternatívákat kínáljunk.
Bízunk benne, hogy Önök is tapasztalni fogják a pozitív változásokat!
Minden tanulónak jó mulatást kívánunk!
A tantestület

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*