Mikulás ünnepség

„Mikulás, Mikulás, kedves Mikulás….” Mindannyiunk fülében cseng az ismert dallam. December 6-án iskolánkban Mikulás ünnepség volt. A gyerekek lelkesen készültek, levelet is írtak a Mikulásnak már az elmúlt hetekben. A Télapót egy kis műsorral vártuk, hogy a hosszú út során meg tudjon pihenni.

A zenés-táncos műsor tetszett a kicsiknek és Mikulásnak is, többször megdicsérte őket, hogy milyen ügyesek. A műsor után Télapó a nagy könyvéből megkereste iskolánkat és felolvasta, hogy az elmúlt egy évben elég szorgalmasok voltak a gyerekek, tanultak, de azért órán volt egy kis beszélgetés és történt egy-két kisebb csínytevés is.

A puttonyából előkerült a várva várt szaloncukor, aminek mindenki örült. Mielőtt elment elköszönt a gyerekektől és megígérte, hogy jövőre újra találkozni fognak. Az igazi meglepetés csak ezután következett, mivel a csomagokat a Mikulás segítői a műsor alatt kiosztották a gyerekeknek a termekben. A gyerekek boldogan bontogatták ki a csomagokat, amik édességgel voltak tele. Az egyik osztály még csodalámpásokat is kapott.

Köszönjük a 3.b osztályos gyermekek előadását, valamint Violáné Pintér Andrea és Lőrinczi-Ruder Ramóna tanító nénik felkészítését!

Az alsós tanítók

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*