Kihívás éjszakája a Pánthyban

2023.szeptember 29-én került megrendezésre iskolánkban, immár második alkalommal, a Kihívás éjszakája.
Gyermekek, szülők is szép számmal ellátogattak és válogathattak a különböző programok közül.
A Dalma Dance Club három tagja, akik iskolánkba járnak, nyitották meg vidám táncbemutatóval az estét.
Ezután jött a meglepetés! Gelei Csabi, a Lufifigura megálmodója, cukrot lőtt ki a gyerekeknek a foci pályára. Kicsi és nagy egyaránt kitörő örömmel fogadta a cukoresőt, melyet lelkes visszaszámlálás előzött meg. Ezt az est folyamán még háromszor megismételte, a gyerekek nagy örömére.
A futballpályát ezután a Reni Zumba Dance csapata foglalta el Csordásné Fejes Renáta zumba oktató vezetésével. A bemutató végén flashmob is volt, a gyerekek és felnőttek együtt táncolták a koreográfiát, melyről videó is készült.
A jó kis bemelegítés után megnyitottuk az Alföld Challenge pályát, amin az este folyamán többször is végig ment a gyerekek apraja-nagyja. A pálya mellet kötélhúzásban is összemérhették a lelkes vállalkozók az erejüket.
Sor került a szokásos teqball bemutatóra is Mátyás István irányításával, melyet később a gyerekek is örömmel kipróbálhattak.
Az este további részében futballmeccsek zajlottak, közben Gelei Csaba szenzációs lufikat hajtogatott, diákjaink nagy örömére. Egész este lehetett fotózkodni Csabi szuper „fotófala” előtt, melyet erre az alkalomra készített lufikból.
A sok mozgás közben és után zsíros kenyeret, lilahagymát, paprikát, teát és limonádét kínáltunk a vendégeknek.
Ezúton szeretnénk köszönetet mondani Mészáros Judit tánctanárnak, Csordásné Fejes Renáta zumba oktatnak, Hajdú Zsoltnak, aki az Alföld Challenge pályát felépítette, Mátyás Istvánnak, aki a teqball rejtelmeibe vezetett minket, Fehér Ferenc, Halicsku József, Csathó Róbert edzőknek, Kinyik Zoltán szülőnek, akik lebonyolították a mérkőzéseket, Gelei Csabának, aki egész este lufi hajtogatással örvendeztette meg a gyerekeket, Budai Zsolt és Márvány Fatime szülőknek, akik segítettek a fuvarozásban, és támogatták a „zsíros kenyeret”, a Tűzoltóságnak, akik a fényeket biztosították, és nem utolsó sorban minden kollégának, dolgozónak a szervezésért!
Katona Anna
alsós munkaközösség-vezető

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*